Skip to content

Speditör till GAC Sweden AB

Sweden, Västra Götalands län [SE-14], GöteborgLogistics

Job description

Som Speditör/Logistiker
Här kommer du ha stor nytta av att vara en problemlösare, att se till att allt är i sin ordning samtidigt som du parerar problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du ansvarar för flöden ifrån offerering, genomförande och fakturering till våra kunder och deras sändningar. Med dina kollegor på avdelningen är ni GAC:s ansikte utåt mot leverantörer och kunder. Din positiva approach och ditt intresse för att lösa olika behov gör att din energi lyser igenom både på telefon och i mail. Komplexa leveranser parerar du samtidigt som du sträcker ut en hjälpande hand för att hitta bästa lösning oavsett transportsätt gällande både import och export. Att möta våra kunders förväntningar till 100% är ett minimum för dig, därför är det självklart för dig att ta största ansvar för resultatuppföljning av genomförda transporter. Du kommer in i ett litet team där det är viktigt att hjälpas åt där det behövs, så när dina kollegor behöver hjälp är det alltså en självklarhet för dig att dela på arbetsuppgifterna sinsemellan. Vill du utvecklas inom spedition och potentiellt få ett växande ansvar? Då är det här en fantastisk möjlighet för den drivna personen vi söker.

Vi söker dig som...
… inte har ordet “slarvig” i din vokabulär. Du som är en lagspelare som aldrig skulle lämna något åt slumpen. Med stort ansvarstagande och en ambition att slutföra det du har påbörjat, ser du till att göra ditt jobb samtidigt som du lyfter blicken och hjälper andra. Lösningsarkitekten som hela tiden säger “Jag löser det” till både kunder och kollegor. Du är en social person som älskar mötet med människor, därför ser du fram emot att träffa kunder i person men även via telefon och mail. Just det, självständig är du också – men det vet vi ju redan.

Job requirements

Våra önskemål till dig:

· Du vill vara med på en spännande resa framåt

· Du har minst två års erfarenhet av att ha jobbat med spedition

· Svenska och engelska är ett krav att du behärskar

· Meriterande om du har tullkunskap och utbildning inom spedition

Varför GAC?
Välkommen till en liten familj i ett stort bolag. Här kommer du få mycket frihet under ansvar och om du skulle vilja jobba hemifrån en dag eller två i veckan är det inga problem. Har du några briljanta idéer på lager? Pitcha dem! Här älskar vi helt enkelt att göra verklighet av bra idéer. Du får här möjlighet att utvecklas brett inom speditionsyrket och att göra en karriär utomlands kanske kan vara något du vill i framtiden. Om du vill vara med och utveckla vart vi är på väg, samtidigt som du ser en framtid där du tar än mer ansvar, är det här rätt plats för dig. Vi ser fram emot din ansökan!