Skip to content

GAC söker talanger inom Shipping och Logistik som vill ut och jobba i världen!

Sweden, Stockholms län [SE-01], Stockholm

Job description

Om GAC Group

GAC grundades 1956 i Kuwait av en svensk entreprenör och har sedan dess vuxit till att bli en global aktör inom Shipping, Logistik och Marina tjänster. Bolaget anställer idag över 7,500 personer runt om i världen på våra 300 kontor, varar vårt huvudkontor är placerat i Dubai, Förenade Arab Emiraten.


Bolaget grundar sig på svenska värderingar så som ömsesidig respekt, ansvarstagande, lojalitet, engagemang. Vi är stolta över att många anställda spenderat flera decennier hos oss.  


Läs gärna mer på vår hemsida: www.gac.com  

Job requirements


Vi rekryterar!

GAC söker nu efter nya talanger med minst 4 års erfarenhet från branschen, som vill växa med företaget och är intresserade av stationeringar utomlands på våra kontor runtom i världen. Första placeringen kommer vara i Mellanöstern, främst Bahrain, Qatar och UAE.


Vi söker efter dig som vill jobba med operationell eller kommersiell utveckling inom shipping och logistik. Samt även inom Ekonomi. Du har det där extra drivet, som tycker det är kul att tackla problem och har en orädd attityd.


GAC erbjuder dig chansen att hoppa på vår resa med spännande utmaningar och långsiktig karriärsutveckling i ledande positioner. I retur förväntar vi oss engagemang, nytänkande och framförallt drivet att möta framtiden med GAC. 


Hur ansöker man?

Om detta låter intressant, skicka gärna ditt CV och ett par rader om dig själv, din nuvarande situation och varför du skulle kunna tänkas vara intresserad av tjänstgöring utanför Sveriges gränser. Alla ansökningar tas emot via Denna länk - ansök här!


Vi ser fram emot att höra ifrån dig. 


#LI-DNP