Skip to content

Fartygsagent till vårt Stockholms kontor - Föräldravikariat

STOCKHOLM, Stockholms län, SwedenShipping

Job description

GAC SWEDEN söker en fartygsagent till vårt kontor i Stockholm till ett föräldravikariat med god möjlighet till fast tjänst. GAC Sweden AB har huvudkontor i Göteborg och är en del av GAC Group som levererar shippingservice till rederier och operatörer över hela världen. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är operation/administration av fartygsanlöp i Mälardalsregionen, primärt Stockholm, Södertälje och Nynäshamn. Utöver klarering av fartyg får man som fartygsagent räkna med en mängd olika arbetsuppgifter som krävs för att ett fartygs hamnanlöp. Du kommer att ingå i vårt team i Stockholm som tillsammans ger en flexibel och effektiv drift.


Kvalifikationer:

- Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

- Goda IT-kunskaper och god vana av att hantera word/excel

- B-körkort är ett krav

- Erfarenhet från skeppsmäkleri/sjöfartsnäringen är meriterande

- Erfarenhet från arbete med internationella kunder är meriterande

- Tillgänglig för arbete på obekväm tid såsom jourtjänstgöring vid helg och natt och vid behov längre arbetspass

Job requirements

För att lyckas bra behöver du:
Ha en drivkraft och vilja att vara delaktig. Du är en lagspelare som aldrig lämnar något åt slumpen. Med stort ansvarstagande och en ambition att slutföra det du har påbörjat ser du till att göra ditt jobb samtidigt som du lyfter blicken och hjälper andra. Lösningsarkitekten som hela tiden säger “Jag löser det” till både kunder och kollegor. Du är en social person som älskar mötet med människor, därför ser du fram emot att träffa kunder och besättning i person men även via telefon, mail eller tex Teams. Just det, självständig är du också – men det vet vi ju redan.

Att fartyg avgår och ankommer både på kvällar och helger ser du ju som självklart och därför ser du också din insats som ännu viktigare när det är din tur att hantera dessa.

Varför GAC?
Välkommen till en liten familj i ett stort bolag. Här kommer du få mycket frihet under ansvar och om du skulle vilja jobba hemifrån en dag eller två i veckan är det inga problem. Har du några briljanta idéer på lager? Pitcha dem! Här älskar vi helt enkelt att göra verklighet av bra idéer. Arbetet är fritt och mycket omväxlande i en internationell miljö. Din delaktighet betyder mycket för GAC och våra kunder. Om du vill vara med och utveckla vart vi är på väg, samtidigt som du ser en framtid där du tar än mer ansvar, då är det här du skall vara.

Arbetstider och omfattning:

- Tillträde enligt överenskommelse

- Tidsbestämt, föräldravikariat preliminärt tom november 2025

Ansökan med CV och personligt brev skickas via e-mail snarast 

till [email protected] som också nås på telefon +46 768 90 70 50.

Mer information om GAC på www.gac.com

Välkommen med din ansökan!

or